Interieuradvies

Zoekt u een stijl die rustiek oogt, een huiselijke sfeer geeft en onmiskenbaar stoer én stijlvol is? Dan bent u nu klaar met zoeken, want bij MT Sfeeridee heeft u dat precies gevonden. Onze producten worden zorgvuldig gescreend op exclusiviteit, kwaliteit en prijs. Bovendien voeren we van elk artikel slechts een paar stuks zodat wij u exclusiviteit kunnen garanderen. Winkel hier de nieuwste stukken uit onze collectie bijeen of kom gezellig langs in Huissen.

 

Over ons

Zoals velen van jullie misschien al weten staat MT-Sfeeridee voor Marie-Thérèse's passie voor interieur. Al gauw bleek dit een aangename bezigheid die uitgroeide tot een van haar vele passies. Op 11-11-11 kwam het er dan van: Marie-Thérèse opende haar eigen woonwinkel aan de Vierakkerstraat in Huissen, waar ze ook anderen blij kon maken met een stijlvol, landelijk interieur. Al snel groeide de winkel uit haar jasje en opende Marie-Thérèse opnieuw haar winkeldeuren op 11-11-16 aan de Langestraat in Huissen. Ditmaal maar liefst 2,5 keer zo groot en met een uitgebreider assortiment, zodat iedereen wooninspiratie kan opdoen bij MT-Sfeeridee! 

In die vijf jaar MT-Sfeeridee zijn er een aantal mijlpalen bereikt. Een van die mijlpalen is dat Marie-Thérèse besloot om kleur- en interieuradvies te geven bij de klant thuis. Met succes! Inmiddels hebben wij vele adviezen mogen geven en zijn we uitgegroeid naar het geven van project inrichtingen. 
Meer informatie over kleur- en interieuradvies? Bel ons gerust of kom langs! 

De winkel in Huissen

U kunt bij ons terecht voor interieuradvies op maat, meubels, verlichting, kalk- en krijtverf, woonaccessoires en workshops. Ons team staat u graag bij door te luisteren naar uw woonwensen om zo uw interieur passend en geheel naar wens in te richten. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Afspraak met onze architect?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken met onze architect. Kleuradvies nodig? Of een project inrichting? Kun je niet kiezen met de kleur van je stoelen, bank en een passend vloerkleed? Vul dan onderstaand formulier in en dan neemt onze interieur architect contact met je op!

© 2016 - 2021 MT-sfeeridee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel