Interieuradvies

Overstappen op een andere woonstijl? Verhuizen of juist verbouwen? Wij kijken graag met u mee, ons interieuradvies bestaat uit een kennismakingsgesprek met een kopje koffie en taart waar we uw woonwensen graag aanhoren. Daarna kijken we met behulp van een eventuele bouwtekening en foto's van uw huidige situatie samen naar een mogelijk nieuwe situatie. Vanaf het moment dat de eerste steen gelegd is zijn we graag betrokken bij het realiseren van uw woondroom. Een bezoekje aan onze showroom kan erg inspirerend zijn als u nog zoekende bent naar uw comfort en woonwensen. In onze winkel komen meerdere woonstijlen aan bod en kunt u onze maatwerk vloeren en meubels, uitgebreide verfassortiment en unieke woonaccessoires ervaren zoals dat alleen bij MT-Sfeeridee kan. 

Voor een realistisch 2-D of 3-D ontwerp van uw gewenste situatie nemen wij graag de tijd. Omdat een maatwerk en gepersonaliseerd ontwerp wat meer tijd kost vragen wij hiervoor een bijdrage, wanneer u de besproken meubels bij ons besteld dan zullen deze kosten uiteraard komen te vervallen. 

Een telefonisch kennismakingsgesprek of een aanvraag via e-mail is ook een mogelijkheid, wij vragen u om foto's van de ruimtes mee te sturen en een tekening van de huidige situatie (of de juiste afmetingen). 

Afstyling op locatie

Een nieuw huis en lukt het niet om de juiste sfeer neer te zetten? Of juist niet verhuizen maar in uw huidige huis het roer omgooien? Wij komen graag bij u thuis langs met een bus vol moois. Om een afstyling af te spreken hebben we altijd eerst even telefonisch contact over welke ruimtes het gaat en welke woonwensen u heeft. Nadat we elkaar gesproken hebben via een audio- of videocall maken wij een selectie van woonaccessoires en eventueel kleine meubels en komen we bij u thuis om samen met uw eigen woonaccessoires en meubels een warm thuis te creëeren. 
 

Over ons

Zoals velen van jullie misschien al weten staat MT-Sfeeridee voor Marie-Thérèse's passie voor interieur. Al gauw bleek dit een aangename bezigheid die uitgroeide tot een van haar vele passies. Op 11-11-11 kwam het er dan van: Marie-Thérèse opende haar eigen woonwinkel aan de Vierakkerstraat in Huissen, waar ze ook anderen blij kon maken met een stijlvol, landelijk interieur. Al snel groeide de winkel uit haar jasje en opende Marie-Thérèse opnieuw haar winkeldeuren op 11-11-16 aan de Langestraat in Huissen. Ditmaal maar liefst 2,5 keer zo groot en met een uitgebreider assortiment, zodat iedereen wooninspiratie kan opdoen bij MT-Sfeeridee! 

In die vijf jaar MT-Sfeeridee zijn er een aantal mijlpalen bereikt. Een van die mijlpalen is dat Marie-Thérèse besloot om kleur- en interieuradvies te geven bij de klant thuis. Met succes! Inmiddels hebben wij vele adviezen mogen geven en zijn we uitgegroeid naar het geven van project inrichtingen. 
Meer informatie over kleur- en interieuradvies? Bel ons gerust of kom langs! Hier kun je alvast binnen kijken bij onze tevreden klanten, zij kozen ook voor een interieur advies van A tot Z. 

De winkel in Huissen

Zoekt u een stijl die rustiek oogt, een huiselijke sfeer geeft en onmiskenbaar stoer én stijlvol is? Dan bent u nu klaar met zoeken, want bij MT Sfeeridee heeft u dat precies gevonden. Onze producten worden zorgvuldig gescreend op exclusiviteit, kwaliteit en prijs. Bovendien voeren we van elk artikel slechts een paar stuks zodat wij u exclusiviteit kunnen garanderen. Winkel hier de nieuwste stukken uit onze collectie bijeen of kom gezellig langs in Huissen.

U kunt bij ons terecht voor interieuradvies op maat, meubels, verlichting, verven en lakken voor binnen- en buiten, woonaccessoires en workshops. Wij staan u graag bij door te luisteren naar uw woonwensen om zo uw interieur passend en geheel naar wens in te richten. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Afspraak om onze winkel te bezoeken?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken in onze gezellige winkel in Huissen. Kleuradvies nodig? Of een project inrichting? Kun je niet kiezen met de kleur van je stoelen, bank en een passend vloerkleed? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij contact op voor de mogelijkheden. 

© 2016 - 2021 MT-sfeeridee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel