Mia Colore lakken

Lak op waterbasis

De Navigabile Vernice, is een lak op waterbasis die een matte, zeer minimale zijdeglans heeft. Deze lak is geschikt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Onze lak heeft een uitstekende dekking en is uniek door de hoge krasvastheid en het gebruiksgemak. Niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 5°C is.

Vernis – Gesso Vernice 

Vernis is een watergedragen matte vernis, verkrijgbaar in 0,5L en 1L. De vernis kan toegepast worden op o.a. kalkverf, krijtverf en lakken. Het beste is de ondergrond 2 weken te laten drogen, zo niet kan er witwaas optreden, zeker op donkere kleuren. Als er in vochtige ruimtes zoals badkamers met kalkverf gewerkt gaat worden en deze voorzien wordt van de vernis, dan dienen er 3 lagen aangebracht te worden. Ook dient de vernis daarna minimaal 7 dagen uit te harden alvorens er water op te kunnen doen. Het kan echt zijn dat er toch kalksporen achterblijven maar dit heeft dan te maken met de hardheid van het water. Voor een goede afwasbaarheid minimaal 2, maximaal 4 dunne lagen.

l'Authentique lakken

L’Authentique heeft diverse lakken in haar assortiment. De ‘matte lak’ van L’Authentique is een extra matte, watergedragen lak. Deze variant heeft de matte uitstraling van krijtverf, maar is krasvaster en dus beter bestand tegen beschadigingen. De matte lak op waterbasis vergeelt niet en zal dus de mooie, pure kleur behouden. Liever een luxe, glanzende uitstraling? Dan is de hoog- & zijdeglans lak de perfecte oplossing! 

Matte lak waterbasis


Rendement: 6-8 m² per liter, verkrijgbaar in blikken van 1 en 2,5 liter. Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Toepasbaar voor binnen gebruik, voldoet voor professioneel gebruik aan ARBO. Spatten? Reinigen kan met water. Stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar na 4 uur. 

Hoog- & zijdeglans lak waterbasis

Rendement: ca. 10 m² per liter, verkrijgbaar in blikken van 1 en 2.5 liter. Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Toepasbaar voor binnen gebruik, voldoet voor professioneel gebruik aan ARBO. Spatten? Reinigen kan met water. Stofdroog na 30 minuten, kleefvrij na 1-2 uur en overschilderbaar na 4 uur. 

Sorteer op
Sorteer op
© 2016 - 2021 MT-sfeeridee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel