Mia Colore kalkverf & l'Authentique kalkverf

Met de 100% minerale, ecologische kalkverf creëer je een warme en unieke sfeer. Deze prachtige, milieuvriendelijke kalkverf is te herkennen aan de unieke kleurschakeringen en de genuanceerde en poederige uitstraling. De verf zorgt voor een authentieke sfeer, die met de tijd mooier wordt.  Onze kalkverf heeft een matte poederachtige uitstraling.  

Hoe breng je kalkverf aan? 

Kalkverf kan met een gewone blokkwast, spons of doek worden aangebracht. Kalkverf kan worden toegepast op diverse ondergronden zoals latex, bepaalde behangsoorten, stucwerk/pleister muren en hout. Voor het neutraliseren van een bestaande ondergrond adviseren wij deze altijd voor te behandelen met onze speciale muurprimer. Die biedt namelijk een minerale ondergrond voor de kalkverf. 
Belangrijk is om de kalkverf ineens aan te brengen, nat in nat. Werk in verticale banen voor het juiste resultaat, dus niet als eerste de randen doen en of in blokken werken. Werk een wand in zijn geheel van hoek tot hoek af zonder onderbreking. Kalkverf kun je niet bijwerken zonder een afwijking in kleur. De ondergrond moet coherent, stof -  en vetvrij te zijn. Door de manier van aanbrengen kan een streperig of gewolkt effect worden gecreëerd. 

Mia Colore kalkverf is leverbaar in leverbaar in 1 en 2,5 liter verpakkingen. Rendement per liter per laag ca. 10 – 12 m2. Stofdroog na ca. 2 – 3 uur. Overschilderbaar na ca. 8 uur. 
l'Authentique kalkverf - Rendement: 6-8 m² per liter, l'Authentique kalkverf is verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter. Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Spatten? Reinigen kan met water. Stofdroog na 3-4 uur en overschilderbaar na 8 uur. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2016 - 2020 MT-sfeeridee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel