NAVULLINGEN PARFUMVERSPREIDER

Geniet van een doorlopende verspreiding van uw favoriete parfum

Sorteer op
 • Navulling sandalwood temptation / Tentation santal
  Navulling sandalwood temptation / Tentation santal

  NAVULLING SANDALWOOD TEMPTATION / TENTATION SANTALGeniet van dit heerlijk betoverende, melkachtige huisparfum dat u onmiddellijk doet denken aan de rijkdommen van de Oriënt..

  € 12,00
 • Navulling Exquisit sparkle / Pétillance exquise
  Navulling Exquisit sparkle / Pétillance exquise

  NAVULLING EXQUISIT SPARKLE / PéTILLANCE EXQUISEBruisende bubbels voor in uw interieur met de Navulling 200ml Parfumverspreier Pétillance Exquise dat uw interieur voorziet van een aangenaam feestelijk parfum..

  € 12,00
 • Navulling Amber powder / Poussière d'Ambre
  Navulling Amber powder / Poussière d'Ambre

  NAVULLING AMBER POWDER / POUSSIèRE D'AMBRESensualiteit, warmte en elegantie.. Dat is wat de Navulling 200ml Parfumverspreider Poussière d'Ambre u biedt..

  € 12,00
 • Navulling Aquatic wood / Bois d'Eau
  Navulling Aquatic wood / Bois d'Eau

  NAVULLING AQUATIC WOOD / BOIS D'EAUHet huisparfum Bois d'Eau is een parfum met zomerse geuren die doen denken aan een door de zon verwarmd wit zandstrand. Ontdek de combinatie van waterachtige noten en transparante bloemen.

  € 12,00
 • Navulling Lavender fields / Champs de lavande
  Navulling Lavender fields / Champs de lavande

  NAVULLING LAVENDER FIELDS / CHAMPS DE LAVANDEAlle schoonheid van lavendelvelden is terug te vinden in de Navulling 200ml Parfumverspreider Champs de Lavende. Het gevoel van een zomer in de Franse Provence..

  € 12,00
 • Navulling Vanilla gourmet / Vanille gourmet
  Navulling Vanilla gourmet / Vanille gourmet

  NAVULLING VANILLA GOURMET / VANILLE GOURMETFijnproevers opgelet.. Vind alle romigheid en delicatesse in de unieke parfum compositie van de Navulling 200ml Parfumverspreider Vanille Gourmet..

  € 12,00
 • Navulling Paris chic
  Navulling Paris chic

  NAVULLING PARIS CHIC De Navulling 200ml Parfumverspreider Paris Chic is een bloemig en elegant parfum dat doet denken aan een wandeling door de straten van Parijs..

  € 12,00
 • Navulling Fresh green grass/ Herbe fraîche
  Navulling Fresh green grass/ Herbe fraîche

  NAVULLING FRESH GREEN GRASS/ HERBE FRAîCHEGeniet van een heerlijk fris briesje met met de Navulling 200ml Parfumverspreider Herbe Fraîche die doet denken aan de wind die door de groene velden van gras waait..

  € 12,00
 • Navulling Cotton dreams / Caresse de coton
  Navulling Cotton dreams / Caresse de coton

  NAVULLING COTTON DREAMS / CARESSE DE COTONAlle lichtheid en elegantie zit verweven in de Navulling 200ml Parfumverspreider Caresse de Coton dat garant staat voor een zachte en geruststellende sfeer in ieder interieur..

  € 12,00
 • Navulling Ocean breeze / Vent d'Ocean
  Navulling Ocean breeze / Vent d'Ocean

  NAVULLING OCEAN BREEZE / VENT D'OCEANDe Navulling 200ml Parfumverspreider Vent d'Ocean van Maison Berger Paris is een bloemig en waterachtig huisparfum dat u in gedachten meeneemt naar een helderblauwe oceaan..
  Het is de subtiele…

  € 12,00
 • Navulling Orange cinnamon / Orange cannelle
  Navulling Orange cinnamon / Orange cannelle

  NAVULLING ORANGE CINNAMON / ORANGE CANNELLEDe Navulling 200ml Parfumverspreider Orange de Cannelle van Maison Berger Paris is een kruidig en warm huisparfum met uiteraard sinaasappel en kaneel als belangrijkste ingrediënten..
  Het…

  € 12,00
 • Navulling Oriental star / Etoile d'Orient
  Navulling Oriental star / Etoile d'Orient

  Navulling Oriental star / Etoile d'Orient

  Warmte.. Sensualiteit.. De Navulling 200ml Parfumverspreider Étoile d'Orient vertelt u een verheven verhaal onder een andere hemel..

  € 12,00
Sorteer op
© 2016 - 2021 MT-sfeeridee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel